نوع مقاله : مقاله اصیل / تحقیقاتی
نویسندگان
1 مرکز رشد فناوری سلامت، دانشکده علوم پزشکی ساوه، ساوه، ایران
2 مرکز بهداشت شهرستان ساوه، گروه بهبود تغذیه، دانشکده علوم پزشکی ساوه، ساوه، ایران
3 دانشکده بهداشت، گروه آمار زیستی، دانشگاه علوم پزشکی تهران، تهران، ایران
4 گروه مهندسی بهداشت محیط، دانشکده علوم پزشکی ساوه، ساوه، ایران
5 مرکز تحقیقات بالینی بیمارستان شهیدی بهشتی همدان، دانشگاه علوم پزشکی همدان، همدان، ایران
6 دانشکده علوم پزشکی ساوه، ساوه، ایران
چکیده
کلیدواژهها